Postani član

Za vse z vsaj malo osebne ambicije. In razumevanjem zdravega življenjskega sloga.

Ne omejujemo se ne s starostjo, ne s spolom. Vse, kar naj imajo naši člani skupnega, je vsaj kanček osebne ambicije in veselje do teka.

Ta sega lahko od ‘želim nekaj narediti zase’ do ‘želim si strokovno podporo, da bo moj napredek optimalen’. Tek.si je namenjen športnim in malo manj športnim, tistim, ki še zbirajo dobro voljo, da bi ‘se vzeli v roke’ ter tistim bolj zavzetim, ki cenijo našo strokovno podporo in prispevek k izboljšanju rezultatov. Med člani vadeči najdejo somišljenike, sotekmovalce, dobro družbo in vedno dobro vzdušje, čeprav morda tega aktivno sploh niso iskali.

Skupno vsem naj bo zadovoljstvo ob prihodu v ekipo in želja po spremembi: spremembi v načinu življenja, tekaškem treningu, skratka – narediti nekaj več zase, najti svoj notranji mir, morda nov začetek…

V našem društvu lahko tečete ali telovadite prav vsi, se je pa koristno včlaniti, saj to pomeni ne samo, da se pridružite super skupini, ampak prinaša za sabo cel kup prednosti in ugodnosti. Tekaška vadba je ob prijetni družbi namreč čisto veselje in ne muka, če vas to preveč skrbi☺.

Družimo se podobno misleči, ljubitelji športa in sploh teka, bodisi rekeativnega ali bolj ambicioznega, delimo iste vrednote in radi preživljamo čas skupaj. Zato se vsaj dvakrat na leto zberemo na tekaških taborih, organiziramo letni piknik, pripravimo veliko manjših dogodkov, pozimi pa šolo teka na smučeh. Po nižjih cenah lahko opravite kineziološki pregled pri našem strokovnjaku in izvajate vadbo po poškodbah. Spisek vseh ugodnosti je obširen in zagotovo odtehta članarino – s katero pa tudi ključno podpirate delovanje društva in celotne ekipe.

Dobrodošli torej med nami in se veselimo vaše družbe!

Članarina znaša 40 € in velja za koledarsko leto.

Prednosti za člane:

  • Darilo ob vpisu
  • Vsakoletna članska pozornost
  • Nižje cene športnih vadb
  • Nižje cene tekaških taborov in aktivnih vikendov
  • Nižje cene organiziranih dogodkov društva

  • Nižje cene športne opreme društva
  • Skupinske prijave na izbrane tekaške prireditve
  • Organiziran izlet na izbrane tekaške prireditve