Vadba v majhnih skupinah

Semi individualna vadba vsebuje večino prednosti individualnega pristopa in ima pridih skupinske vadbe. S svojo zasnovo ponuja najboljše razmerje med ceno in učinkovitostjo. V majhni skupini dveh do štirih oseb bo vadba prilagojena vam, hkrati pa boste lahko uživali v družbi s svojimi prijatelji ali vadečimi s podobnimi cilji. Dodatna prednost majhne skupine je hitra izmenjava znanj in izkušenj s trenerjem in z vadečimi, še posebej na področju oblikovanja zdravega življenjskega sloga. Ob kvalitetnem pristopu, skupna akcija in motivacija vedno prineseta dobre rezultate in še boljše počutje.

Vadbe potekajo v športnih prostorih društva. Vadba poteka do 2-krat tedensko v različnih terminih.

Mesečna vadnina znaša:

Obisk 1-krat tedensko

  • Polna cena – 85 € / osebo
  • Cena za člane AAD Slovan – 76 € / osebo

Obisk 2-krat tedensko

  • Polna cena – 132 € / osebo
  • Cena za člane AAD Slovan – 120 € / osebo

Na voljo je več skupin z različnimi cilji. Izberite svojo in se nam pridružite.

Začenjate ali pa se po daljšem odmoru vračate v športno vadbo? Vedno je potrebno začeti postopoma! Vadba v tej skupine je osredotočena predvsem na stabilizacijo in moč trupa ter na odpravljanje morebitnih gibalnih omejitev. V družbi Neže bo poskrbljeno za vaše zdravje in varen povratek v naprednejše vadbene vsebine.
Trener: Neža Naglič
Termin:
  • Sreda, 18.00 – 19.00
Vadba je namenjena dvigu fizične pripravljenosti s poudarkom na moči s prostimi utežmi in mišični masi. Za vzdržljivost in oblikovanje telesa bo poskrbljeno s krožno vadbo, ki bo vsebovala kompleksne gibalne vzorce in elemente različnih športov.
Trener: Gregor Verbošt
Termin:
  • Četrtek, 19.45-20.45

Naj bo vaš vsakdan kakovosten tudi v zrelih letih vašega življenja! S skrbno izbranimi vajami se bomo prilagodili vašim potrebam in vam pomagali ohranjati vaše telo vitalno, gibljivo in močno. Naj bo vaš korak lahek in prožen še naprej – med rekreacijo, dnevnim gibanjem in opravili.

Vadba poteka v manjših skupinah: tako vas lahko obravnavamo tudi individualno in prilagodimo program vašim potrebam in omejitvam, hkrati pa ste deležni skupinske dinamike, ki poskrbi za dobro voljo in druženje skozi vadbo.

Z redno vadbo boste poskrbeli za lahkotnejše opravljanje vsakodnevnih aktivnosti in boljše počutje.

V sodobnem svetu smo vsak dan znova izpostavljeni stresu. Zaradi zgoščenega urnika in hitrega tempa življenja se napetost in nemir lahko pojavita že v jutranjih urah. Zato je z telesno aktivnostjo dobro začeti že zjutraj, saj pozitivno vpliva tako na telo kot počutje: čez dan boste bolj energični, izboljšala se bo vaša zbranost , hkrati pa pa boste odpornejši na vsakodnevni stres.

Jutranje prebujanje bomo začeli z vajami mobilnosti in gibljivosti za celo telo ter nato stopnjevali zahtevnost ter vključili še vaje moči, ki bodo poskrbele za dvig našega notranjega potenciala in motivacije. Poudarek bo na stabilizaciji ter dvigu tonusa našega telesa. Želimo čvrsto in močno telo. Vadbo bomo zaključili s tehnikami ozaveščanja misli in telesa ter s pozitivnimi afirmacijami in hvaležnostjo.

Kaj je lepšega kot začeti dan z aktivnostjo in skrbjo zase? Podarite svojemu telesu dobro in bogato vam bo povrnilo.

Preventivna vadba je program telesne aktivnosti, ki se osredotoča na izboljšanje telesnega in duševnega zdravja posameznika. Prek redne telesne aktivnosti boste vplivali na aerobne sposobnosti, krepili srčno-žilni in dihalni sistem, mišično moč, koordinacijo, ravnotežje in gibljivost. Povečali boste raven energije, izboljšali spanec, zbranost in učinkovitost v vsakodnevnih aktivnostih. Vadba bo potekala na prostem, kjer bomo izkoristili zelene površine parka Kodeljevo in se občasno odpravili tudi na Golovec. Zelena barva, rastlinje in svež zrak pomirjajo um, izboljšujejo zbranost ter spodbujajo ustvarjalnost.

Preventivna vadba vam bo pomagala pri sproščanju, soočanju z vsakodnevnimi izzivi in skrbmi ter izboljšala vašo vitalnost.

Vsak dan prinaša nove izzive na poti do naših ciljev in vsak dan se odločamo, kako se bomo soočili z njimi. Funkcionalna vadba je pot, ki vas lahko pri tem podpre in ponudi nove možnosti.
Namen funkcionalne vadbe je celostno izboljšati splošno telesno pripravljenost in gibalne sposobnosti, kar vam bo vsakodnevno omogočalo dobro počutje, večjo zbranost in aktivnejši življenjski slog. Telo vam bo vaš trudi povrnilo z zdravjem in dobrim videzom.

Med vadbo boste spoznali različne vadbene vsebine, poudarek pa bo predvsem na kompleksnih krepilnih vajah za celo telo in krožni vadbi z različnimi pripomočki – tako boste dvignili raven moči, hitrosti, vzdržljivosti in spretnosti.

Z rednim obiskom funkcionalne vadbe boste poskrbeli, da bo, ne glede na okoliščine, vaš korak bolj energičen in samozavestnejši.

(Če želite postati bolj zmogljivi in lahkotnejše premagovati vsakodnevne izzive, je funkcionalna vadba prava izbira za vas. Z vadbo boste poskrbeli, da boste lažje opravljali domača opravila in zgradili čvrsto telo, ki vam bo pomagalo, da se boste čutili močnejši in bolj učinkoviti v svojem vsakdanu.

Med funkcionalno vadbo se boste naučili izvajanja pravilnih gibalnih vzorcev: vsakodnevne obveznosti vam ne bodo povzročale bolečin, obenem pa boste svojemu telesu dali priložnost, da postane bolj gibko in boste lahko lažje izvajali najrazličnejše aktivnosti z družino in prijatelji.)

Dobro zasnovana vadba moči je ena izmed najučinkovitejših načinov za izboljšanje zdravja ter duševnega in telesnega blagostanja. V zelo kratkem času lahko poskrbimo za dvig psiho-fizičnega počutja, motiviranosti in boljšo telesno stanje. Še posebej velja izpostaviti kostno gostoto, kakovost mišične mase in optimizacijo hormonskega stanja v telesu.

Skozi vadbo boste spoznali metode za dvig mišične mase, maksimalno moč in intenzivno krožno vadbo, tehnike dvigovanja bremen ter delo z različnimi rekviziti.

Z vadbo pridobljena moč bo poskrbela za dobro počutje in podprla vaš aktiven življenjski slog.

Naša hrbtenica je vsakodnevno izpostavljena različnim obremenitvam. Da nam ne bi škodovale, je pomembno ohranjati hrbtenico gibljivo in krepiti mišice, ki jo varujejo. Pravilno zastavljena vadba deluje preventivno, izboljšuje telesno držo in zmanjšuje možnost nastanka degenerativnih poškodb, prav tako pa lahko olajša že prisotne bolečine.

Namen vadbe za zdravo hrbtenico je, da se z nadzorovano izvedbo skrbno izbranih vaj naučimo pravilnega izvajanja pogostih gibalnih vzorcev in tako bolje ter lažje opravimo vsakodnevno opravila.

Vadba za zdravo hrbtenico je odlična kot samostojna vadba, lahko pa je tudi dopolnilo k vadbi teka, plavanja in ostalih športnih aktivnosti.

Za prijavo nam pišite na info@tek.si.

Title

Go to Top