Tečaj teka na smučeh

V februarju 2023 vas, pred začetkom svetovnega prvenstva, vabimo na naš zadnji letošnji tečaj teka na smučeh. Tečaj bo potekal v soboto, 18. februarja v Ratečah.

Prijave zbiramo do srede, 15. februarja na PRIJAVNICA. Vljudno vas naprošamo, da izpolnite prijavnico za vsako osebo posebej.

Cena

Skupinski 3-urni tečaji:

Polna cena –  50 € /osebo
Član AAD Slovan – 40 € /osebo
Otroci do 18. leta – 30 € /osebo

Vstopnica za tekaške proge:

Rateče – 3 € / osebo / dan

Najem opreme

Otroci komplet (čevlji, smuči, palice) – 15 €*
Odrasli komplet (čevlji, smuči, palice) – 20 €*

*Opremo rezervirate preko prijavnega obrazca, znesek najema poravnate ob prevzemu opreme pri ponudniku (Rateče).

Program tečajev

9.30 – zbor, prevzem opreme, delitev v skupine
10.00 – začetek tečaja
13.00 – zaključek tečaja

Skupinski tečaj

klasične tehnike

Namenjeni vsem, ki bi želeli opraviti prve gibe na tekaških smučeh, izpiliti tehniko ali obnoviti svoje znanje. Tečaj poteka na poligonu, seznanili se boste z opremo in tehnikami elementov teka na smučeh v klasični ali drsalni tehniki. S pomočjo različnih vaj in iger se boste privadili na opremo ter pridobili znanje, s katerim se boste po koncu tečaja lahko samostojno podali na teren.

Za odrasle ali otroke

Skupinski tečaj

drsalne tehnike po terenu

Namenjen vsem, ki bi želeli izpiliti drsalno tehniko in hkrati opraviti tudi dober trening. Tečaj poteka po razgibanem terenu, kjer boste pilili tehnike posameznih elementov drsalne tehnike teka na smučeh in hkrati nabrali tudi nekaj kilometrov. Tečaj primeren za boljše pripravljene posameznike, ki redno tečejo na smučeh v drsalni tehniki.

Za odrasle ali otroke

Splošni pogoji

ODJAVE

Prijava je potrjena s plačilom prijavnine do datuma valute računa. Za odpovedi zadržimo 30% zneska, razen v primeru upravičenih razlogov (bolezni, službene odsotnosti … za vračilo je potrebno potrdilo uradne osebe). Za odjave na dan tečaja zadržimo celotno prijavnino razen v primeru upravičenih razlogov (bolezni, službene odsotnosti … za vračilo je potrebno potrdilo uradne osebe).

DODATNE INFORMACIJE

Morebitna vprašanja o tečaju pošljite na info@tek.si ali na 040 626 361 (Matej).

Pridržujemo si pravico do spremembe programa in pogojev po predhodnem obvestilu.